25 listopada o godz. 19:00 w restauracja Searcle w hotelu Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront czeka Was wyjątkowe doświadczenie kulinarne.
Podczas tego wyjątkowego wieczoru kulinarnego, Szef Kuchni Przemysław Woźny z Searcle oraz zaproszony gość specjalny, Szef Kuchni Rafał Koziorzemski z Fisherman Sopot połączą swój talent i pasję, aby zaprezentować Wam niezapomnianą kolację, która przeniesie Was w podróż przez smaki Morza i Lasu.
Menu tej wyjątkowej kolacji skomponowane jest z myślą o najwyższej jakości składnikach oraz unikalnym połączeniu smaków. To nie tylko posiłek, ale prawdziwe wyprawa.
Tematem przewodnim kolacji jest Synergia Natury, między MORZEM - reprezentowanym przez gościa specjalnego - Szefa Rafała Koziorzemskiego z sopockiej Restauracji Fisherman, a LASEM którego odzwierciedleniem będą dania Szefa kuchni Searcle - Przemka Woźnego
Podczas Kolacji, możecie spodziewać się:
6 daniowej przygody kulinarnej, która zabierze Was w podróż przez pola i las.
Selektywnej i dopasowanej do dań kolekcji alkoholi, która podkreśli wyjątkowość smaków.
Niezapomnianych wrażeń kulinarnych i przyjaznej atmosfery.
Muzyki na żywo.
MENU
Amuse Bouche
Rillettes z gęsi | żel z rokitnika
Przemek Woźny / Rafał Koziorzemski
Przystawka zimna
Metka z suma | marynowany koper | kiszony ogórek | majonez rybny
Rafał Koziorzemski
Zupa
Consomme z dziczyzny royal | borowik | kurki
Przemek Woźny
Danie główne rybne
Okoń morski | sos rydzowy | zapiekanka ziemniaczana
Rafał Koziorzemski
Danie główne mięsne
Comber z sarny | puree z pasternaka | żółte i czerwone buraki | wędzone ziemniaki | demi glace jałowcowy
Przemek Woźny
Deser
Mus z białej czekolady z jałowcem | ciemna czekolada | kruszone pistacje | lody o smaku szyszki sosny
Przemek Woźny / Rafała Koziorzemski
REZERWACJA
Ograniczona liczba miejsc gwarantuje intymność tego wydarzenia, dlatego zalecamy dokonanie rezerwacji już teraz.
Cena za osobę wynosi 350 PLN i obejmuje całe doświadczenie kulinarne oraz selekcję alkoholi. Dla osób niepijących alkoholu w cenie - butelka bezalkoholowego wina podawana podczas kolacji.
Rezerwacje są już możliwe, więc nie zwlekajcie z tym dłużej!
Skontaktujcie się z nami pod numerem telefonu
58 743 07 15 lub przez e-mail: Restaurant.GDNCY@hotelco51.com, aby zarezerwować swoje miejsce i cieszyć się niezapomnianym wieczorem kulinarnym.
To wydarzenie, którego nie można przegapić.
Comments