top of page
Szukaj

Synergia Natury

25 listopada o godz. 19:00 w restauracja Searcle w hotelu Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront czeka Was wyjątkowe doświadczenie kulinarne.

Podczas tego wyjątkowego wieczoru kulinarnego, Szef Kuchni Przemysław Woźny z Searcle oraz zaproszony gość specjalny, Szef Kuchni Rafał Koziorzemski z Fisherman Sopot połączą swój talent i pasję, aby zaprezentować Wam niezapomnianą kolację, która przeniesie Was w podróż przez smaki Morza i Lasu.



Menu tej wyjątkowej kolacji skomponowane jest z myślą o najwyższej jakości składnikach oraz unikalnym połączeniu smaków. To nie tylko posiłek, ale prawdziwe wyprawa.

Tematem przewodnim kolacji jest Synergia Natury, między MORZEM - reprezentowanym przez gościa specjalnego - Szefa Rafała Koziorzemskiego z sopockiej Restauracji Fisherman, a LASEM którego odzwierciedleniem będą dania Szefa kuchni Searcle - Przemka Woźnego

Podczas Kolacji, możecie spodziewać się:

  • 6 daniowej przygody kulinarnej, która zabierze Was w podróż przez pola i las.

  • Selektywnej i dopasowanej do dań kolekcji alkoholi, która podkreśli wyjątkowość smaków.

  • Niezapomnianych wrażeń kulinarnych i przyjaznej atmosfery.

  • Muzyki na żywo.

MENU

Amuse Bouche

Rillettes z gęsi | żel z rokitnika

Przemek Woźny / Rafał Koziorzemski

Przystawka zimna

Metka z suma | marynowany koper | kiszony ogórek | majonez rybny

Rafał Koziorzemski

Zupa

Consomme z dziczyzny royal | borowik | kurki

Przemek Woźny

Danie główne rybne

Okoń morski | sos rydzowy | zapiekanka ziemniaczana

Rafał Koziorzemski

Danie główne mięsne

Comber z sarny | puree z pasternaka | żółte i czerwone buraki | wędzone ziemniaki | demi glace jałowcowy

Przemek Woźny

Deser

Mus z białej czekolady z jałowcem | ciemna czekolada | kruszone pistacje | lody o smaku szyszki sosny

Przemek Woźny / Rafała Koziorzemski


REZERWACJA

Ograniczona liczba miejsc gwarantuje intymność tego wydarzenia, dlatego zalecamy dokonanie rezerwacji już teraz.

Cena za osobę wynosi 350 PLN i obejmuje całe doświadczenie kulinarne oraz selekcję alkoholi. Dla osób niepijących alkoholu w cenie - butelka bezalkoholowego wina podawana podczas kolacji.

Rezerwacje są już możliwe, więc nie zwlekajcie z tym dłużej!

Skontaktujcie się z nami pod numerem telefonu

58 743 07 15 lub przez e-mail: Restaurant.GDNCY@hotelco51.com, aby zarezerwować swoje miejsce i cieszyć się niezapomnianym wieczorem kulinarnym.

To wydarzenie, którego nie można przegapić.


Ostatnie posty

Zobacz wszystkie
bottom of page