Z okazji zmian zarówno we wnętrzu restauracji oraz prezentacji nowego menu w restauracji Złoty Groń odbyła się kolacja degustacyjna.
Otwarta kuchnia, dzięki której wizyta w restauracji staje się doświadczeniem nie tylko kulinarnym, goście mogą obserwować, z jaką troską o detale powstają ich dania.
Dania stworzył Szef Patron Dawid Klimaniec łącząc swoje doświadczenie z inspiracjami kuchniami świata oraz smakiem Beskidów, doceniając to co naturalne i autentyczne w tym regionie.
Wraz z Dawidem kolację przygotowali Szymon Kozioł oraz Eugeniusz Domaszewski z licznym zespołem: Eweliną Legierską, Monik a Czepczor, Basią Wojnarowską, Darią Jałowiczor, Maciejem Chojna, Dawidem Legierskim, Tomaszem Matuszek, Mariusziuszem Kliś, Jasiem Marekwicą i Kamilem Janik.O dobór win zadbał Grzegorz Piskorz.
Comments