top of page
Szukaj

Restauracja Złoty Groń w nowej odsłonie.

Z okazji zmian zarówno we wnętrzu restauracji oraz prezentacji nowego menu w restauracji Złoty Groń odbyła się  kolacja degustacyjna.



Otwarta kuchnia, dzięki której wizyta w restauracji staje się doświadczeniem nie tylko kulinarnym, goście mogą obserwować, z jaką troską o detale powstają ich dania.

Dania stworzył Szef Patron Dawid Klimaniec łącząc swoje doświadczenie z inspiracjami kuchniami świata oraz smakiem Beskidów, doceniając to co naturalne i autentyczne w tym regionie.

Wraz z Dawidem kolację przygotowali Szymon Kozioł oraz Eugeniusz Domaszewski z licznym zespołem: Eweliną Legierską, Monik a Czepczor, Basią Wojnarowską, Darią Jałowiczor, Maciejem Chojna, Dawidem Legierskim, Tomaszem Matuszek, Mariusziuszem Kliś, Jasiem Marekwicą i Kamilem Janik.O dobór win zadbał Grzegorz Piskorz.



 

Comments


Eventic oraz Poland 100 Best Restaurants są znakami chronionymi w warstwie graficznej i słownej.

Eventic nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane jako informacje prasowe, których autorami są agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.

© 2024 by Eventic

bottom of page