top of page

RESTAURACJA SHUUM

3 widelce.png

Kuchnia z wartościami
Zmysłowa przyjemność smakowania, uważność jedzenia i celebracja posiłków, gotowanie z miłością i poszanowanie natury oraz wspieranie ekologicznego rolnictwa to wartości, którymi kierujemy się, przygotowując dania dla naszych gości.
Warzywa i owoce z ekologicznych upraw, produkty od regionalnych dostawców i zawsze sprawdzone źródło pochodzenia na stałe jest wpisane w nasze menu.
Inspiracją do tworzenia naszej kuchni jest natura i zmieniające się pory roku, a podstawę dań stanowi sezonowość, dlatego w naszym menu znajdują się tylko świeże, często lokalne składniki.

t1.png
SZEF KUCHNI MATEUSZ SZPYTMA.jpg
chef (2).png
Piotr Buryło
Udogodnienia i serwis:
Projekt bez tytułu (18)_edited.png
Menu dziecięce

Menu dla dzieci

Projekt bez tytułu (17)_edited.png
Projekt bez tytułu (46) (1).png

Klimatyzacja

Projekt bez tytułu (20)_edited.png
Projekt bez tytułu (50) (1).png
Projekt bez tytułu (19)_edited.png
Projekt bez tytułu (49) (1).png

Parking

Miejsca na zewnątrz

Projekt bez tytułu (16)_edited.png
Projekt bez tytułu (51) (1).png
Projekt bez tytułu (15)_edited.png
Projekt bez tytułu (48) (1).png

Dania bezglutenowe

Dane teleadresowe:
l1.png

Tadeusza Kościuszki 17, 78-100 Kołobrzeg

l2.png

+48 94 355 4020

l4.png
www2.png
g1.png
g2.png
g3.png

Dania wegetariańskie

Eventic oraz Poland 100 Best Restaurants są znakami chronionymi w warstwie graficznej i słownej.

Eventic nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane jako informacje prasowe, których autorami są agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.

© 2024 by Eventic

bottom of page