top of page

RESTAURACJA ARTE

3 widelce.png

Esencja nadmorskiego stylu na talerzu

Odwiedzając kołobrzeską restaurację Arté możesz wybrać się w kulinarną podróż po wykwintnej krainie smaków.

Osoby ceniące dobrą kuchnię oraz spragnione wypoczynku w pięknych wnętrzach doświadczą kołobrzeskiego Diune Hotel***** & Resort wszystkimi swoimi zmysłami. A najważniejszym z nich jest smak. Utalentowany szef kuchni hotelu zmienia kartę 2 razy w roku i niezmiennie zaskakuje nową paletą kulinarnych barw. Niezmienną pozycją w ofercie jest rosół z gęsi długo gotowany. To znakomite tradycyjne danie z wyjątkowymi pierożkami, faszerowanymi pieczoną i gotowaną gęsiną, odpowiednio przyprawione tradycyjnymi ziołami kuchni polskiej. Łącząca się z restauracją kawiarnia Arté to nieśpieszne miejsce, gdzie przy filiżance aromatycznej kawy i słodkim deserze, w wygodnym fotelu można delektować się sztuką wypoczynku.

Restauracja została dwukrotnie nagrodzona w prestiżowym przewodniku kulinarnym Gault&Millau.

Doskonałym uatrakcyjnianiem oferty kulinarnej jest własny miód z pasiek znajdujących się na dachu hotelu, który jest wykorzystywany do dań serwowanych w restauracjach.

Godziny otwarcia: 13:00–23:00

t1.png
SZEF KUCHNI MATEUSZ SZPYTMA.jpg
chef (2).png
Udogodnienia i serwis:
Projekt bez tytułu (18)_edited.png
Menu dziecięce

Menu dla dzieci

Projekt bez tytułu (17)_edited.png
Projekt bez tytułu (46) (1).png

Klimatyzacja

Projekt bez tytułu (20)_edited.png
Projekt bez tytułu (50) (1).png
Projekt bez tytułu (19)_edited.png
Projekt bez tytułu (49) (1).png

Parking

Miejsca na zewnątrz

Projekt bez tytułu (16)_edited.png
Projekt bez tytułu (51) (1).png
Projekt bez tytułu (15)_edited.png
Projekt bez tytułu (48) (1).png

Dania bezglutenowe

Dane teleadresowe:
l1.png

ul. Sułkowskiego 4 A-C, Kołobrzeg

l2.png

+48 94 35 55 700

l4.png
www2.png
g1.png
g2.png
g3.png

Dania wegetariańskie

bottom of page