RED SALT STEAK & WINE

Red Salt Steak & Wine to restauracja, która odmienia kulinarną mapę zachodniej Polski. To wyjątkowe miejsce, które na długo pozostaje w pamięci każdego Gościa. Tu najważniejszy jest smak - niepowtarzalny i wyjątkowy, co gwarantują najwyższej jakości mięsa, jak wyselekcjonowana japońska wołowina wagyu. Swoją wyjątkowość lokal zawdzięcza niespotykanemu kulinarnemu show – z użyciem ognia, stali i ciekłego azotu - które towarzyszy serwowaniu potraw. To przedstawienie stanowi atrakcję, która na długo pozostaje w pamięci Gości. Dodatkowym wyróżnikiem jest awangardowy wystrój wnętrza.
W menu, oprócz steków, znajdą się sycące burgery i smakowite przystawki. Do tego starannie wyselekcjonowane wina. A już z początkiem października 2023 karta restauracji zostanie wzbogacone o nowe pozycje ryb i owoców morza. Do tego będą specjalne oferty na weekendy z wyjątkowymi daniami.

.png)
Paweł Rumowski
Udogodnienia i serwis:
_edited.png)

Menu dla dzieci
_edited.png)
%20(1).png)
Klimatyzacja
_edited.png)
%20(1).png)
_edited.png)
%20(1).png)
Parking
Miejsca na zewnątrz
_edited.png)
%20(1).png)
_edited.png)
%20(1).png)
Dania bezglutenowe
Dane teleadresowe:

Gryfa Pomorskiego 70, 72-500 Międzyzdroje

+48 508 222 588


Dania wegetariańskie