RESTAURACJA PAŁACOWA
Restauracja Pałacowa Hotelu Anders mieści się w stylowych wnętrzach przedwojennego pałacu. Szczególną popularnością wśród Gości cieszy się letni taras z przepięknym widokiem na jezioro.
W Restauracji Pałacowej Hotelu Anders czekają na Gości wyjątkowe potrawy. Utytułowany Szef Kuchni, Dariusz Struciński sprosta najbardziej wyrafinowanym gustom. Unoszący się
w powietrzu aromat dań kuchni polskiej i europejskiej, wyostrza smak, nęci podniebienia.
Obok standardowej karty dań, Restauracja Pałacowa oferuje kartę specjalną z daniami SPA
oraz menu przygotowane z myślą o najmłodszych Gościach.
Na kuchnię hotelu Anders składają się nowoczesne kompozycje potraw, ale i te nawiązujące do historii miejsca. Otaczająca hotel zielona przestrzeń skłania ku zdrowemu odżywianiu. Szczególne miejsce na talerzach zajmują tu ryby. Łosoś podwędzany na jabłoni podany
z risotto z pęczaku z gruszką, pieczoną cukinią i sosem z kiszonych ogórków to specjalność szefa kuchni.
Świeże warzywa i owoce trafiające na restauracyjne stoły pochodzą od pobliskich rolników, ryby są bogactwem tutejszych jezior. Kuchnia hotelu Anders to zdrowe jedzenie oparte
o regionalne produkty, potrawy, których trzeba skosztować.
Restauracja Pałacowa może pomieścić 270 Gości. W pomieszczeniach Restauracji można skorzystać z bezprzewodowego bezpłatnego dostępu do Internetu. Parking hotelowy zapewnia 100 miejsc postojowych.
Dariusz Struciński
Udogodnienia i serwis:
Menu dla dzieci
Klimatyzacja
Parking
Miejsca na zewnątrz
Dania bezglutenowe
Dania wegetariańskie
Dane teleadresowe:
Spacerowa 2, Stare Jabłonki
+48 89 6427006