top of page

CEVICHE BAR

3 widelce.png

Ceviche Bar to koncept kulinarny utrzymany w klimacie ameryki południowej, którego pomysłodawcą jest Martin Gimenez Castro. To pierwsza restauracja w warszawie specjalizująca się w ceviche (czyt. Sewicze), daniu o wyraźnych smakach, charakterze i przemyślanej kompozycji od przygotowania aż po podanie. Jego głównym składnikiem jest świeża ryba marynowana sokiem z cytrusów, przyprawiona kolendrą, cebulą i chilli. Ceviche to potrawa, która jest jednym z symboli kultury latynoskiej.

t1.png
SZEF KUCHNI MATEUSZ SZPYTMA.jpg
chef (2).png
Martin Gimenez Castro
Udogodnienia i serwis:
Projekt bez tytułu (18)_edited.png
Menu dziecięce

Menu dla dzieci

Projekt bez tytułu (17)_edited.png
Projekt bez tytułu (46) (1).png

Klimatyzacja

Projekt bez tytułu (20)_edited.png
Projekt bez tytułu (50) (1).png
Projekt bez tytułu (19)_edited.png
Projekt bez tytułu (49) (1).png

Parking

Miejsca na zewnątrz

Projekt bez tytułu (16)_edited.png
Projekt bez tytułu (51) (1).png
Projekt bez tytułu (15)_edited.png
Projekt bez tytułu (48) (1).png

Dania bezglutenowe

Dania wegetariańskie

Dane teleadresowe:
l1.png

Twarda 4 , Warszawa

l2.png

+48 22 304 94 02

l4.png
www2.png
g1.png
g2.png
g3.png
bottom of page