top of page

FIORENTINA

3 widelce.png

Zdobywca prestiżowej nagrody Akademii Gastronomicznej podczas gali „Wine&Food Noble Night” oraz wyróżnienie w magazynie “Forbes” oraz wyróżnienie w przewodniku „Gault&Millau”.

W naszej karcie znajdą Państwo dania bazujące na świeżych, nieprzetworzonych, niezawierających konserwantów lokalnych składnikach. Dania te podane są w nowoczesnych aranżacjach, nieoczywistych połączeniach smaków. Potrawy przygotowane są z najwyższą starannością, z pełną dbałością o szczegóły i składniki serwowane w kilku odsłonach w czasie jednego kulinarnego doświadczenia.

Jedną z naszych specjalności jest sezonowana wołowina, przygotowywana na grillu opalanym węglem drzewnym. Serwujemy, wyjątkowy stek po florencku, a sekret bistecca alla fiorentina tkwi w wyjątkowym sposobie cięcia mięsa i jego jakości.

Nasze menu zmienia się wraz z nastaniem kolejnej pory roku – hołdujemy produktom polskie – najwyższej jakości.

t1.png
SZEF KUCHNI MATEUSZ SZPYTMA.jpg
chef (2).png
Robert Koczwara
Udogodnienia i serwis:
Projekt bez tytułu (18)_edited.png
Menu dziecięce

Menu dla dzieci

Projekt bez tytułu (17)_edited.png
Projekt bez tytułu (46) (1).png

Klimatyzacja

Projekt bez tytułu (20)_edited.png
Projekt bez tytułu (50) (1).png
Projekt bez tytułu (19)_edited.png
Projekt bez tytułu (49) (1).png

Parking

Miejsca na zewnątrz

Projekt bez tytułu (16)_edited.png
Projekt bez tytułu (51) (1).png
Projekt bez tytułu (15)_edited.png
Projekt bez tytułu (48) (1).png

Dania bezglutenowe

Dane teleadresowe:
l1.png

Grodzka 63, 31-044 Kraków

l2.png

+48 12 426 46 08

l4.png
www2.png
g1.png
g2.png
g3.png

Dania wegetariańskie

bottom of page