FIORENTINA

Zdobywca prestiżowej nagrody Akademii Gastronomicznej podczas gali „Wine&Food Noble Night” oraz wyróżnienie w magazynie “Forbes” oraz wyróżnienie w przewodniku „Gault&Millau”.
W naszej karcie znajdą Państwo dania bazujące na świeżych, nieprzetworzonych, niezawierających konserwantów lokalnych składnikach. Dania te podane są w nowoczesnych aranżacjach, nieoczywistych połączeniach smaków. Potrawy przygotowane są z najwyższą starannością, z pełną dbałością o szczegóły i składniki serwowane w kilku odsłonach w czasie jednego kulinarnego doświadczenia.
Jedną z naszych specjalności jest sezonowana wołowina, przygotowywana na grillu opalanym węglem drzewnym. Serwujemy, wyjątkowy stek po florencku, a sekret bistecca alla fiorentina tkwi w wyjątkowym sposobie cięcia mięsa i jego jakości.
Nasze menu zmienia się wraz z nastaniem kolejnej pory roku – hołdujemy produktom polskie – najwyższej jakości.


.png)
Robert Koczwara
Udogodnienia i serwis:
_edited.png)

Menu dla dzieci
_edited.png)
%20(1).png)
Klimatyzacja
_edited.png)
%20(1).png)
_edited.png)
%20(1).png)
Parking
Miejsca na zewnątrz
_edited.png)
%20(1).png)
_edited.png)
%20(1).png)
Dania bezglutenowe
Dane teleadresowe:

Grodzka 63, 31-044 Kraków

+48 12 426 46 08

Dania wegetariańskie