MORSKI ZAJĄC

Pierwsze skojarzenie? Każdy odpowiada – Wilk Morski. Na świecznik bierzemy wilka i robimy z niego Zająca. Jego główne cechy to szybkość i niezawodność. Zgłębiamy wiedzę i dowiadujemy się, że w Bałtyku żyje ryba o nazwie Morski Zając. Zbieg okoliczności?
Nie, to po prostu musiało się stać i stało się. Przeznaczenie
Przy opracowywaniu koncepcji restauracji nie wchodziło żadne inne rozwiązanie jak stworzenie miejsca, z którego będzie można korzystać przez cały rok. Restauracja znajduje się na wysokości półpiętra, dzięki czemu siedząc przy stoliku (każdym!) mamy najpiękniejszy widok na zatokę puckę. Poza sezonem to czas, kiedy słońce zachodzi na wprost restauracji. Czy można chcieć czegoś więcej? My już kochamy to miejsce.
Przytulne i jedyne w swoim rodzaje wnętrze, możliwość podpatrywania kuchni w trakcie pracy, bar pełen alkoholi z całego świata sprawiają, że każdy czuje się w Zającu wyjątkowo. Chcemy abyście do nas wracali jak najczęściej.


.png)
Oskar Rybczyński
Udogodnienia i serwis:
_edited.png)

Menu dla dzieci
_edited.png)
%20(1).png)
Klimatyzacja
_edited.png)
%20(1).png)
_edited.png)
%20(1).png)
Parking
Miejsca na zewnątrz
_edited.png)
%20(1).png)
_edited.png)
%20(1).png)
Dania bezglutenowe
Dane teleadresowe:

Helska 4, 84-130 Kuźnica

+48 791 066 000

Dania wegetariańskie