top of page

MORSKI ZAJĄC

3 widelce.png

Pierwsze skojarzenie? Każdy odpowiada – Wilk Morski. Na świecznik bierzemy wilka i robimy z niego Zająca. Jego główne cechy to szybkość i niezawodność. Zgłębiamy wiedzę i dowiadujemy się, że w Bałtyku żyje ryba o nazwie Morski Zając. Zbieg okoliczności?

Nie, to po prostu musiało się stać i stało się. Przeznaczenie

Przy opracowywaniu koncepcji restauracji nie wchodziło żadne inne rozwiązanie jak stworzenie miejsca, z którego będzie można korzystać przez cały rok. Restauracja znajduje się na wysokości półpiętra, dzięki czemu siedząc przy stoliku (każdym!) mamy najpiękniejszy widok na zatokę puckę. Poza sezonem to czas, kiedy słońce zachodzi na wprost restauracji. Czy można chcieć czegoś więcej? My już kochamy to miejsce.

Przytulne i jedyne w swoim rodzaje wnętrze, możliwość podpatrywania kuchni w trakcie pracy, bar pełen alkoholi z całego świata sprawiają, że każdy czuje się w Zającu wyjątkowo. Chcemy abyście do nas wracali jak najczęściej.

t1.png
SZEF KUCHNI MATEUSZ SZPYTMA.jpg
chef (2).png
Oskar Rybczyński
Udogodnienia i serwis:
Projekt bez tytułu (18)_edited.png
Menu dziecięce

Menu dla dzieci

Projekt bez tytułu (17)_edited.png
Projekt bez tytułu (46) (1).png

Klimatyzacja

Projekt bez tytułu (20)_edited.png
Projekt bez tytułu (50) (1).png
Projekt bez tytułu (19)_edited.png
Projekt bez tytułu (49) (1).png

Parking

Miejsca na zewnątrz

Projekt bez tytułu (16)_edited.png
Projekt bez tytułu (51) (1).png
Projekt bez tytułu (15)_edited.png
Projekt bez tytułu (48) (1).png

Dania bezglutenowe

Dane teleadresowe:
l1.png

Helska 4, 84-130 Kuźnica

l2.png

+48 791 066 000

l4.png
www2.png
g1.png
g2.png
g3.png

Dania wegetariańskie

Eventic oraz Poland 100 Best Restaurants są znakami chronionymi w warstwie graficznej i słownej.

Eventic nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane jako informacje prasowe, których autorami są agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.

© 2023 by Eventic

bottom of page