BIAŁY KRÓLIK RESTAURANT

Biały Królik poszerza horyzonty smaków; to miejsce stworzone z fantazją, gdzie rzeczywistość styka się z magią - zwłaszcza na talerzu.
Niepowtarzalny wystrój każdej z trzech sal wprowadza w magiczny świat baśni i nawiązuje do charakteru dań. Tradycyjne smaki, ubrane w dodatki odpowiadające współczesnym trendom, zachwycają niepowtarzalnymi połączeniami. Kreatywność szefów kuchni: Marcina Popielarza (Chef Patron, finalista S.Pellegrino Young Chef 2018) i Rafała Koziorzemskiego (Head Chef, The Best Chef Raising Star 2017), pozwala przenieść się w krainę smaków dzieciństwa.
Specjalnością Białego Królika są receptury opierające się na regionalnych produktach. Restauracja z dumą wspiera lokalne gospodarstwa, kupując naturalne, świeże i pełnowartościowe składniki od wyselekcjonowanych producentów. Podążaj za Białym Królikiem !


.png)
Marcin Popielarz
Udogodnienia i serwis:
_edited.png)

Menu dla dzieci
_edited.png)
%20(1).png)
Klimatyzacja
_edited.png)
%20(1).png)
_edited.png)
%20(1).png)
Parking
Miejsca na zewnątrz
_edited.png)
%20(1).png)
_edited.png)
%20(1).png)
Dania bezglutenowe
Dane teleadresowe:

Folwarczna 2, 81-547 Gdynia

+48 58 351 03 30

Dania wegetariańskie