top of page

RESTAURACJA POLANKA

3 widelce.png

Kuchnia polska od zawsze była lustrem historii, w którym nieustannie nowe przeplata się ze starym, a prostota z przepychem. Naszą bazą są staropolskie przepisy, które tworzymy z lokalnych i sezonowych produktów w myśl ‘for farm to table’. Odważnie i z szacunkiem zagłębiamy się w kulinarną historię Karkonoszy, pobudzamy nowe doznania i doświadczenia. Nasze serce jest bliskie idei kulinarnego hedonizmu smaków, doświadczeń i wspólnego świętowania.
Naszą bazą są staropolskie przepisy, które tworzymy z lokalnych i sezonowych produktów. Inspirują nas doświadczenia lokalnych rolników i hodowców, którzy od lat produkują w Karkonoszach autentyczne i wysokiej jakości produkty. W menu znajdziecie wybitne sery z Łomnicy, pstrąga z Mysłakowic czy lokalne trunki na bazie żurawiny.

t1.png
SZEF KUCHNI MATEUSZ SZPYTMA.jpg
chef (2).png
Andrzej Sawka
Udogodnienia i serwis:
Projekt bez tytułu (18)_edited.png
Menu dziecięce

Menu dla dzieci

Projekt bez tytułu (17)_edited.png
Projekt bez tytułu (46) (1).png

Klimatyzacja

Projekt bez tytułu (20)_edited.png
Projekt bez tytułu (50) (1).png
Projekt bez tytułu (19)_edited.png
Projekt bez tytułu (49) (1).png

Parking

Miejsca na zewnątrz

Projekt bez tytułu (16)_edited.png
Projekt bez tytułu (51) (1).png
Projekt bez tytułu (15)_edited.png
Projekt bez tytułu (48) (1).png

Dania bezglutenowe

Dane teleadresowe:
l1.png

Obrońców Pokoju 6, 58-540 Karpacz

l2.png

75 300 30 00

l4.png
www2.png
g1.png
g2.png
g3.png

Dania wegetariańskie

Eventic oraz Poland 100 Best Restaurants są znakami chronionymi w warstwie graficznej i słownej.

Eventic nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane jako informacje prasowe, których autorami są agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.

© 2024 by Eventic

bottom of page