KARCZMA PLACEK CZY GOLONKA

Karczma Placek czy Golonka jest w klimacie górskim. Dania na naturalnych składnikach i bez oszczędzania, gotujemy jak dla naszej najbliższej rodziny.
Właścicielem karczmy jest Piotr Sabala długoletni szef kuchni w najlepszych hotelach w Polsce.
Właściciel wybrał na szefa karczmy długoletniego przyjaciela Valentynę Dydnuk, która z nim już współpracowała od prawie 5 lat na różnych stanowiskach w Hotelach 5 gwiazdkowych. Razem dopracowali dania które są proste ale dopracowane smakowo.
Przepisy są z dawnych czasów nie jest chudo masło króluje i dobra śmietana zapach czosnku grzybów i naturalnych przypraw jest wyczuwalny już z daleka. Karczma nie organizuje przyjęć działa tylko dla gościa indywidualnego. Wędzimy swoje wyroby, wszystkie dania są sporządzane na miejscu.

.png)
Valentyna Dydnuk
Udogodnienia i serwis:
_edited.png)

Menu dla dzieci
_edited.png)
%20(1).png)
Klimatyzacja
_edited.png)
%20(1).png)
_edited.png)
%20(1).png)
Parking
Miejsca na zewnątrz
_edited.png)
%20(1).png)
_edited.png)
%20(1).png)
Dania bezglutenowe
Dane teleadresowe:

Jeleniogórska 7, 58-580 Szklarska Poręba

+48 604 689 085




Dania wegetariańskie