top of page

Kolacja degustacyjna „Tutejsze. Kolacja u Przyjaciół”.

  • ceza15
  • 26 lip 2024
  • 1 minut(y) czytania

1 sierpnia, o godzinie 19:00 w restauracji Craft, gdzie gospodarzem jest Szef Kuchni Igor Arent-Rabiej odbędzie się wyjątkowa kolacja degustacyjna pod szyldem „Tutejsze. Kolacja u Przyjaciół”.



Projekt „Tutejsze” ma formę cyklicznych kolacji degustacyjnych, podczas których spotykają się najlepsi szefowie kuchni. Główną ideą wieczorów jest poznawanie lokalnych produktów i rzemieślników, promocja regionu oraz budowanie więzi między partnerskimi restauracjami.

Podczas wydarzenia w Craft spotkają się najlepsi wrocławscy szefowie kuchni, którzy zaserwują 7-daniową kolację. Zapraszamy!

Partnerzy wydarzenia: Restauracja Tarasowa, Campo Modern Grill, Concordia Taste Wrocław, OVO Bar&Restaurant, Chleboteka, Pracownia Cukiernicza Oui Oui, Ars Vini

MENU

AMOUSE-BOUCHE

RESTAURACJA TARASOWA


ŚLEDŹ

wędzony w sianie/ pomidor bawole serce/ chilli/ szczypiorek

CAMPO MODERN GRILL

 

CHŁODNIK

wątróbka/ zioła/ rzepak z orzechem laskowym/ kiszony miód

OVO RESTAURANT

 

TATAR WOŁOWY

ser/ solona słonina/ rabarbar/ truskawki

CHLEBOTEKA

 

KROKIET

kacze wątróbki/ dżem z pomarańczy/ orzech laskowy/ pieprz syczuański

CONCORDIA TASTE WROCŁAW

 

MUS

z orzechów laskowych/ konfitura z moreli/ czekolada

PRACOWNIA CUKIERNICZA OUI OUI

 

PETIT FOUR

RESTAURACJA CRAFT

 

Koszt kolacji degustacyjnej: 290 PLN/os.

Koszt kolacji degustacyjnej wraz z wine pairingiem: 450 PLN/os.

 

Rezerwacje:

71 72 73 102



 
 
 

Comments


Eventic oraz Poland 100 Best Restaurants są znakami chronionymi w warstwie graficznej i słownej.

Eventic nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane jako informacje prasowe, których autorami są agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.

© 2024 by Eventic

bottom of page