RESTAURACJA VERNUS

Miejsce, które zaskakuje połączenie regionalnej tradycji, z kuchnią w stylu Fushion. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu naszego zespołu kucharzy – przenosimy naszych Gości w świat luksusu oraz uczty dla podniebienia. Tworzymy potrawy na bazie kalendarza sezonowego i dobierając odpowiednio produkty, z pośród tych najbardziej wyszukanych. Spotkanie przy stole naszej restauracji to czas niepowtarzalnych doznań, które chcemy zapewnić. Dbamy o to, aby Gość jedząc nasze potrawy zatrzymał się, doznając rozkoszy smaku. Pięknie podane, świeże i przygotowane z najwyższą starannością. Gotowanie to największa pasja naszych kucharzy!
Szefową Kuchni jest Agnieszka Sarnecka – kobieta o ogromnym talencie, która swoją pasję i zamiłowanie do gotowania przekłada w całości na talerz. Nieustannie próbuje nowych kombinacji i połączeń smakowych. Wszelkie dania są robione z ogromną starannością i dokładnością, reprezentując najwyższy poziom.

.png)
Udogodnienia i serwis:
_edited.png)

Menu dla dzieci
_edited.png)
%20(1).png)
Klimatyzacja
_edited.png)
%20(1).png)
_edited.png)
%20(1).png)
Parking
Miejsca na zewnątrz
_edited.png)
%20(1).png)
_edited.png)
%20(1).png)
Dania bezglutenowe
Dane teleadresowe:

Chałubińskiego 40, 34-500 Zakopane

+ 48 18 20 26 51


Dania wegetariańskie